Nieuws van ons team

27 maart 2024

Pas je communicatie aan naar jouw eigen stijl

Wist je dat je de standaard e-mails die Tommy verstuurt, ook wel de Tommy templates genoemd, kunt laten stijlen door onze marketingpartner Prosuco? Zo kan je de communicatie met je gasten aanpassen naar jouw stijl en standaard e-mails een professionele uitstraling geven.

Met deze nieuwe service kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld je reserveringsbevestigingen, betalingsbevestigingen, herinneringen, annuleringen, aankomst- en vertreknotificaties en meer te laten stylen door Prosuco. Laten we eens kijken naar wat er concreet mogelijk is en hoe dit bijdraagt aan de gastbeleving:

Templates in eigen huisstijl

Prosuco zorgt voor een mooie header en footer voor je templates, en past kleuren, lettertypen en andere visuele elementen aan om ervoor te zorgen dat de templates perfect passen bij de stijl van je website.

Aankomstnotificatie

Stuur je gasten een paar dagen voor hun aankomst een gepersonaliseerd bericht met praktische informatie, details over het animatieprogramma en andere leuke onderwerpen om hun verblijf nog aangenamer te maken.

Vertreknotificaties

Na het vertrek van je gasten wordt automatisch een vertreknotificatie verstuurd. Hierin kun je je gasten bedanken voor hun verblijf, hen uitnodigen om eventuele opmerkingen, tips of vakantieverhalen te delen en hen aanmoedigen om een review achter te laten.

Via smileys kunnen ze direct doorverwezen worden naar Google Reviews, het parkmanagement of gestimuleerd worden voor een volgende boeking met een mogelijke kortingscode.

Optimaliseer vertreknotificaties enquêtes

Met deze nieuwe service van Prosuco kun je eenvoudig enquêtes naar je gasten sturen om feedback te verzamelen over hun ervaring op het park, wat essentieel is voor het verbeteren van je diensten en het verhogen van klanttevredenheid.

Kortom, de Tommy templates werken niet alleen versterkend voor jouw branding, je verzameld ook nog eens waardevolle informatie in de vorm van online reviews en meetbare statistieken. Een mooie manier om jouw camping of vakantiepark weer naar een hoger niveau te tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze nieuwe service en hoe ons reserveringssysteem je camping of vakantiepark kan helpen groeien!

Neem contact op