Nieuws van ons team

16 juni 2023

Creativiteit en automatisering hand in hand bij Camping Zeehoeve

Combineer de wens van Lammert Kleefstra (eigenaar Camping Zeehoeve): ‘minder werk aan het inchecken van gasten’ met het slim toepassen van automatisering en techniek. Doe er een scheutje creativiteit bij en voilà: op camping Zeehoeve staat nu een heus bushokje met een check-in zuil.

Ideale oplossing

Lammert vertelt over deze ideale oplossing: “ik ben voor gasten nu 24 uur per dag open, zonder dat ik personeel hoef in te zetten".

De zuil is gekoppeld aan het reserveringssysteem: de gast boekt, betaalt en checkt direct zelf in. Zelfs de slagboom is gekoppeld en gaat automatisch open als de boeking afgerond is.”

Christiaan Slager van Tommy Booking Support vult aan: “gasten kunnen zelfs via de plattegrond een eigen plekje uitzoeken".

Uiteraard werkt alles in meerdere talen, kan er (contactloos) via pin betaald worden én is de layout voor het boeken én incheckproces volledig afgestemd op Camping Zeehoeve.”

Tot slot is de zuil weerbestendig en hufterproof, zodat Camping Zeehoeve ondertussen volledig onbezorgd de slagboom regelmatig zomaar open ziet gaan. Vanuit de luie stoel.