Nieuws van ons team

8 mei 2024

Controleer de afrekeningen van verkoopkanalen

Het controleren van facturen van touroperators is een cruciale stap voor om ervoor te zorgen dat er correct wordt afgerekend. Het proces kan echter soms ingewikkeld zijn vanwege verschillende tarieven, kortingen en andere factureringsdetails.

Een handige manier om de facturen of afrekeningen van je verkoopkanalen te controleren, is door gebruik te maken van het overzicht Reserveringen uit Tommy. Ga naar het reserveringsoverzicht en selecteer daar de specifieke touroperator en de periode waarvoor de afrekening is gedaan.

Door deze selectie te maken, krijg je direct een overzicht van alle reserveringen die via deze touroperator zijn gemaakt gedurende de geselecteerde periode. Je ziet niet alleen de details van elke reservering, maar ook het bedrag aan verblijfskosten dat aan elke reservering is gekoppeld.

Dit overzicht stelt je in staat om snel te controleren of alle reserveringen correct zijn opgenomen in de afrekening van de touroperator. Je kunt gemakkelijk vergelijken of het totaalbedrag van de reserveringen overeenkomt met het bedrag dat op de afrekening staat vermeld.

Bovendien biedt dit overzicht de mogelijkheid om eventuele verschillen of afwijkingen op te sporen. Als je bijvoorbeeld een reservering ziet die ontbreekt op de afrekening of waarvan het bedrag niet overeenkomt, kun je direct actie ondernemen om dit te corrigeren.

Voor een uitgebreid stappenplan, kun je de handleiding doornemen!

Handleiding