Slimme uitbreidingen met Tommy

Geplaatst: 24-01-2022

Alle posts

Om de meer dan 900 recreatiebedrijven die met Tommy Booking werken, nóg beter van dienst te zijn, lanceerden we de afgelopen maanden een prachtig nieuw aanbod aan mooie én waardevolle koppelingen. Er is er vast één bij waarmee u nog meer gemak & service aan uw gasten verleent:

 • C-Sense – schakel verlichting en temperatuur van de woning automatisch in/uit
  C-Sense levert een domotica systeem voor vakantiewoningen. De koppeling voorziet in het aansturen van de verlichting en de temperatuur van de woning. 
 • Van Hees – schakel vanuit Tommy stroom in en lees meterstanden uit
  SmartCamping regelt de stroomvoorziening op een kampeer- of camperplek. Vanuit Tommy is het mogelijk om de stroom te schakelen,  het aantal ampères stroom naar de plek in te stellen en meterstanden uit te lezen.
 • Hertzinger – binnen Tommy automatisch toekennen van betaalde of gratis toegang tot uw wifi netwerk
  Hertzinger biedt een betaalbaar, stabiel en betrouwbaar Wifi netwerk voor uw bedrijf. Op basis van de ontwikkelde koppeling krijgt de gast automatisch gratis of betaald toegang tot het Wifi netwerk. Het uitgeven van Wifi toegangscodes is hiermee verleden tijd.
 • Parkingware toegangscontrole – herken uw gast op basis van het kenteken (incl. evt. extra (betaalde) kentekens)
  De koppeling regelt de toegangscontrole op basis van kentekenherkenning. Ook de extra (betaalde) auto’s op het park worden hierin meegenomen.
 • Keyplan – beheer meldingen en plan uw schoonmaak
  Met de software van Keyplan beheert u eenvoudig uw meldingen. De koppeling voorziet Keyplan van alle aankomsten en vertrekkers. Hiermee kunt u erg eenvoudig uw schoonmaak plannen.

Daarnaast is er natuurlijk al een heel breed aanbod van koppelingen met toonaangevende leveranciers in de branche. Een lange en mooie lijst van partners waar we met veel plezier mee samenwerken.

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!