Koppeling Trekkershutten.nl en Tommy

Geplaatst: 25-10-2019

Alle posts

Sinds kort heeft Tommy ook een koppeling met Trekkershutten.nl. En dit heeft vele voordelen voor campings en vakantieparken die hun accommodaties aanbieden via trekkershutten.nl. De prijzen en beschikbaarheid die op trekkershutten.nl worden getoond, worden rechtstreeks uit Tommy gehaald. Prijzen zijn daardoor altijd up-to-date, geen dubbele boekingen door het afgeven van alotments en minder telefoontjes of een datum nog vrij is.

Bushcamp Kriemelberg werkt al met de koppeling met trekkershutten.nl en is er erg blij mee:

"De koppeling tussen Trekkershutten.nl en ons reserveringssysteem (Tommy) is ideaal. Veel gasten maken een rondje over de Veluwe of willen met hun fietstocht meerdere plaatsen bezoeken. Heel handig is het dan als gast dat je via Trekkershutten.nl direct kan zien welke hutten beschikbaar zijn en wat de kosten zijn.

Ook voor ons als camping is het makkelijker geworden. Eerder belden de gasten om te vragen of een hut een bepaalde dag vrij was en moesten we die in optie zetten, omdat ze meerdere hutten gingen bezoeken. Als een andere locatie dan niet vrij was, werd de hele route omgegooid en moesten we weer een andere datum in optie zetten. Dat is gelukkig verleden tijd!

De gast kan nu direct via de site van de Trekkershutten de juiste hut op de juiste dag boeken en wij krijgen direct een melding binnen met de aanvraag! De boeking staat meteen met alle gegevens in ons reserveringssysteem. Wij hoeven alleen nog maar de definitieve bevestiging te mailen.

Een goede stap vooruit dus!"

Benieuwd hoe de koppeling werkt? Lees dan meer over de touroperator koppelingg in ons mogelijkheden-overzicht.

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!