Inchecken bushokje

Geplaatst: 25-05-2022

Alle posts

Creativiteit en automatisering gaan hand in hand bij Camping Zeehoeve

18 mei 2022 - Combineer de wens van Lammert Kleefstra (eigenaar Camping Zeehoeve): ‘minder werk aan het inchecken van gasten’ met het slim toepassen van automatisering en techniek.

Doe er een scheutje creativiteit bij en voilá: op camping Zeehoeve staat nu een heus bushokje met een check-in zuil.

Ideale oplossing

Lammert vertelt over deze ideale oplossing: “ik ben voor gasten nu 24 uur per dag open, zonder dat ik personeel hoef in te zetten".

De zuil is gekoppeld aan het reserveringssysteem: de gast boekt, betaalt en checkt direct zelf in. Zelfs de slagboom is gekoppeld en gaat automatisch open als de boeking afgerond is.”

Christiaan Slager van Tommy Booking Support vult aan: “gasten kunnen zelfs via de plattegrond een eigen plekje uitzoeken".

Uiteraard werkt alles in meerdere talen, kan er (contactloos) via pin betaald worden én is de layout voor het boeken én incheckproces volledig afgestemd op Camping Zeehoeve.”

Tot slot is de zuil weerbestendig en hufterproof, zodat Camping Zeehoeve ondertussen volledig onbezorgd de slagboom regelmatig zomaar open ziet gaan. Vanuit de luie stoel.

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!