Bent u klaar voor 2020?

Geplaatst: 09-09-2019

Alle posts

Bent u klaar voor 2020?

Het zomerseizoen is weer voorbij! Hoe is de zomer verlopen op uw camping of vakantiepark? Even bijkomen na het hoogseizoen is natuurlijk fijn maar het is ook belangrijk om gelijk vooruit te denken. Heeft u de prijzen voor 2020 al vastgesteld en Tommy klaar gemaakt voor het boeken 2020? Want gasten die enthousiast zijn over hun verblijf afgelopen zomer willen op tijd kunnen boeken. Het is dus zaak om alles op tijd op orde te hebben om zo ook de vroegboekers in hun wensen tegemoet te komen.

Prijzen vaststellen voor 2020

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om de prijzen voor 2020 vast te stellen en deze in te voeren in Tommy 2.0. Is het nodig om de prijzen te verhogen? Biedt u volgend jaar weer dezelfde mogelijkheden en periodes aan in verhuur en kamperen of gaan er zaken veranderen? Allemaal vragen waar u op korte termijn over na moet denken. Gelukkig werkt Tommy 2.0 in de cloud en is het daarmee altijd direct actueel. Heeft u de prijzen en periodes voor 2020 ingevoerd? Dan kan er ook direct geboekt worden via de website.

Nog geen Tommy 2.0 klant en benieuwd naar de mogelijkheden? Check onze website voor alle mogelijkheden van ons online reserveringssysteem.

Er kan geboekt worden voor 2020! Maar nu?

U heeft de prijzen voor 2020 op orde en er kan geboekt worden? Mooi! Dan is het tijd om iedereen op de hoogte te brengen dat ze kunnen boeken voor het volgende jaar. Begin bij de vaste- en seizoengasten, want u wilt hen toch volgend jaar graag weer terugzien? Het is dus hartstikke belangrijk dat u deze groep mensen als eerste een plekje op de camping aan kan bieden. Stuur ze een mail of brief dat ze hun plekje voor 2020 kunnen verlengen, maar u kan ze ook gewoon op de camping of op het park aanspreken.

Laat het iedereen weten

Laat daarna iedereen weten dat er voor 2020 geboekt kan worden! We raden aan om vooral ook de huidige gasten te informeren. Leg foldertjes bij de receptie neer waarin wordt vermeld dat er geboekt kan worden of spreek de gasten aan bij het uitchecken. Gegarandeerd dat u hiermee alvast wat gasten gaat veilig stellen voor het volgende vakantieseizoen! Gasten die eerder dit jaar of voorgaande jaren zijn geweest kunt u een nieuwsbrief of een leuke kaart sturen. Verder kunt u natuurlijk via de website en social media aan iedereen laten weten dat er voor 2020 geboekt kan worden.

Wilt u graag ontzorgd worden op het gebied van marketing? Misschien kunnen onze vrienden van Prosuco u verder helpen!

Stimuleer de gast om te boeken

Een laatste punt waar u écht gasten mee gaat scoren, is door het boeken net een beetje interessanter te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie vroegboekkorting? Mensen willen sneller boeken als zij het idee hebben heel voordelig uit te zijn. Wat ook vaak goed werkt is het weggeven van toegangskaartjes voor het één of ander of een leuk welkomstgeschenk bij aankomst op de camping. Zo gaat u zeker mensen enthousiast krijgen voor uw camping of vakantiepark.

Heeft u hulp nodig bij het vaststellen en invoeren van de prijzen 2020 of het verwerken van een vroegboekkorting? Neem dan contact met ons op!

25-05-2022

Inchecken bushokje

De wens van Lammert Kleefstra (eigenaar camping Zeehoeve) om ‘minder werk aan het inchecken van gasten’ resulteerde in een wel héle originele manier om in te checken… 

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!