Laat je informeren en inspireren door onze experts!

Nieuws van Tommy Booking Support

De laatste ontwikkelingen op het gebied van automatisering en recreatie. Met tips, inspiratie en persoonlijke ervaringen!

  Succesvolle migraties van Stratech naar Tommy

  Succesvolle migraties van Stratech naar Tommy

  19 december 2023

  Het was even schrikken voor veel recreatieondernemers: noodgedwongen overstappen naar een nieuw reserveringssysteem. Ruim 60 ondernemers kozen voor Tommy en de afgelopen weken gingen er al een flink aantal live!

  Tommy lanceert TOMM.

  Tommy lanceert TOMM.

  20 november 2023

  Het is zover: TOMM. is de opvolger van Tommy 2.0 en wordt in Q1 2024 uitgerold! Als eerste van alle aanbieders lanceren we een volledig vernieuwde backoffice, waarmee jij als ondernemer zeker weet dat je gebruik maakt van de allernieuwste techniek en software-architectuur.

  Dat klinkt natuurlijk leuk... maar het allerleukste is natuurlijk dat je er gewoon nóg een keer heel erg op vooruit gaat. Lees er hier alles over!

  alles over TOMM. 

  Creativiteit en automatisering hand in hand bij Camping Zeehoeve

  Creativiteit en automatisering hand in hand bij Camping Zeehoeve

  16 juni 2023

  Combineer de wens van Lammert Kleefstra (eigenaar Camping Zeehoeve): ‘minder werk aan het inchecken van gasten’ met het slim toepassen van automatisering en techniek. Doe er een scheutje creativiteit bij en voilà: op camping Zeehoeve staat nu een heus bushokje met een check-in zuil.