Beveiliging

Veiligheid van uw data

Wanneer u gaat werken met TommyBookingSupport.com, wilt u er zeker van zijn dat uw gegevens volledig en optimaal beveiligd en beschermd zijn. Tommy 2.0 zorgt voor een bevoegde toegang en uw administratie is beveiligd en beschermd tegen onder andere diefstal en hard- en softwareproblemen. Iedere 24 uur maken wij een volledige back-up die verplaatst wordt over meerdere locaties in Nederland. Ieder uur maken wij een tussentijdse back-up. En voor maximale veiligheid van uw data dupliceren wij alle data direct naar een gespiegelde omgeving. Mocht de eerste server om welke reden dan ook uitvallen, kunnen wij direct overschakelen, zonder verlies van data of verbinding.

Inloggen en werken in een beveiligde omgeving

Inloggen en werken met TommyBookingSupport.com kan alleen binnen een beveiligde omgeving. Deze zogenoemde HTTPS beveiliging wordt wereldwijd gebruikt door banken, overheden en andere veiligheidsdiensten. Uw gegevens worden versleuteld met behulp van SSL (Secure Socket Layer), de internationale standaard voor beveiligde gegevensuitwisseling. Deze beveiliging garandeert dat de gegevens die u invoert tijdens het transport, van uw PC naar onze server en andersom, niet zichtbaar zijn voor derden. Daarnaast zorgen andere beveiligingsmaatregelen en firewalls dat uw gegevens beveiligd zijn tegen elektronische inbraken van buitenaf.

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

Om technische problemen te voorkomen maakt TommyBookingSupport.com dagelijks reservekopieën. U kunt daarnaast op ieder gewenst moment een volledige export maken van vrijwel alle ingevoerde gegevens en deze op uw eigen computer opslaan. Daarnaast versleutelen wij de IBAN rekeningnummers van uw gasten.  

Extra toegangsbeveiliging door unieke inlogcodes

Onze standaardbeveiliging bestaat uit een unieke gebruikersnaam en versleuteld wachtwoord.

Geheimhoudingsplicht van de medewerkers

TommyBookingSupport.com gaat zorgvuldig en vertrouwelijk met uw informatie om. TommyBookingSupport.com is uiterst kritisch als het gaat om haar eigen medewerkers. Alle medewerkers hebben geheimhoudingsplicht. 

Actieve monitoring

TommyBookingSupport.com wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week actief gemonitord. Wanneer er onverwachte gebeurtenissen plaats vinden, worden onze engineers direct op de hoogte gebracht en kunnen zo adequaat ingrijpen.

Maximale uptime garantie

Tommy 2.0 kan u een uptime garantie geven van 99,9% omdat de netwerk-, -stroom- en koelvoorzieningen van onze servers meervoudig zijn uitgevoerd. Onze datacenters zijn ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) gecertificeerd.

Continuïteit en broncode

TommyBookingSupport.com als broncode is volledig in de cloud opgeslagen. In het uitzonderlijke geval dat de server geheel opnieuw geïnstalleerd moet worden, kunnen wij met onze software infrastructuur binnen 5 minuten een nieuwe server up en running hebben.

Login
Wachtwoord vergeten?