Menu

Automatisering in de recreatiebranche

Automatisering is onmisbaar geworden in de recreatiebranche. Of het nu gaat om geautomatiseerde mails, berekeningen of koppelingen met Touroperators: met Tommy Booking Support heeft u alles wat u zoekt op het gebied van automatisering in de recreatiebranche.

Automatisering is onmisbaar geworden in de recreatiebranche. Of het nu gaat om geautomatiseerde mails, berekeningen of koppelingen met Touroperators: met Tommy Booking Support heeft u alles wat u zoekt op het gebied van automatisering in de recreatiebranche.

Automatisering in de recreatiebranche

Automatisering in de recreatiebranche wordt via Tommy Booking Support op verschillende manieren toegepast.

Een van de mogelijkheden is een handige koppeling met verschillende touroperators zoals Booking.com, Bungalowspecials, Bungalows.nl, BungalowExperts, Trekkershutten.nl e.a. Via de zogeheten Channelmanager kunnen alle koppelingen gemakkelijk bijgehouden worden. Deze koppeling zorgt ervoor dat u niet meer handmatig de allotments hoeft bij te houden voor de touroperators.

De accommodatietypes via de koppeling

Daarnaast worden de accommodatietypes, met afbeelding en omschrijving, gewoon via de koppeling doorgezet. Hierdoor kunnen de touroperators gemakkelijk het aanbod weergeven en komt er precies te staan wat u wilt. Daarnaast worden boekingen bij de touroperator automatisch in Tommy 2.0 gezet. Wel zo makkelijk hè?

Geautomatiseerde berichten

Nog een handige functie van Tommy Booking Support zijn de geautomatiseerde berichten die vanuit de bookingsoftware gestuurd kunnen worden. Denk hierbij aan een geautomatiseerde bevestiging, een mailtje voor aankomst op de camping, en een evaluatiemail die achteraf naar de gast wordt gestuurd om te horen of alles naar wens is geweest. Hier hoeft u zelf niet aan te denken: dit gaat allemaal automatisch.

Van online boeking naar planbord

Ook hoeft u niet stil te staan bij het planbord, de beschikbaarheid of andere overzichten. Zodra een boeking definitief is gemaakt wordt dit automatisch verwerkt in alle overzichten. Hierdoor is alles meteen up-to-date en kunt u meteen de informatie die u zoekt opvragen in de verschillende overzichten.

Automatisering in de Recreatiebranche

Ook eigenaren administratie

Natuurlijk is het fijn dat, als u met eigenarenverhuur werkt, de rekeningen naar de juiste persoon gaan. Ook hierin helpt Tommy 2.0. De software houdt precies bij welke accommodatie voor welke prijs verhuurd is en bij welke eigenaar deze accommodatie hoort. Hierdoor blijft de administratie overzichtelijk en is het gemakkelijk om aan het eind van het boekjaar in te zien welke eigenaar welke huursom uitgekeerd dient te krijgen. Zo voorkomt u onderlinge problemen.

Nog veel meer mogelijkheden

Naast automatisering in de recreatiebranche kan de Tommy Booking Software op andere gebieden ook zeer goed toegepast worden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan Maintenance Support. Met de Maintenance Support functie van Tommy 2.0 kunt u op een gemakkelijke manier werkorders maken, planningen bijhouden en inzien, sturing geven op basis van prioriteiten en nog veel meer.

Ook biedt Tommy verschillende IT oplossingen en netwerkbeheer. Nieuwsgierig wat wij nog meer doen?

Bekijk hier al onze mogelijkheden

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!